I 2020 starter vi byggingen av  en helt ny bydel mellom Rypevegen og Ærfuglvegen på Langnes. Einerhagen vil huse i overkant av 600 to-, tre- og fireroms leiligheter for folk flest.

Einerhagen får vestvendt beliggenhet og umiddelbar nærhet til arbeidsplasser, skole, barnehage, handel, friluftsområder, sykehuset og universitetet. Det er viktig og bra. Vår visjon er først og fremst å gjøre Einerhagen til et godt sted å leve.

Planleggingen er allerede i gang. Vi vil ha deg med på laget.

NYTT FRA EINERHAGEN

 
 

Å flytte er et valg fylt av forventninger. Ingenting er da viktigere enn å ha trygge og gode rammer for å utvikle bomiljøet sammen – og hver for seg. Et sted med kvaliteter som binder dere sammen.

Det er slik tenker vi om Einerhagen. Vi vil skape trygge, gode og fleksible rammer rundt hverdagen for nesten 1000 mennesker. Derfor planlegger en bydel ulik alle andre i Tromsø – med vekt på både fellesskapet og privatlivet. Vi tror du vil komme til å trives.

 
 

Einerhagen blir en liten oase – et knutepunkt. Du bor nært alt som du ønsker deg hver dag; kort vei til bussen, gåavstand til skole, barnehage, store butikker og arbeidsplasser, 1,3 km til lysløypa. Kanskje velger du bildeling i stedet for å eie egen bil. Hvorfor ikke? Du har jo alt rundt deg uansett.

Ikke at det betyr så mye. Bare at du slipper å stresse med å rekke alt mulig. For alt er jo like i nærheten uansett. La tingene komme i rekkefølgen du selv bestemmer.

 
 

Du skal glede deg til å komme hjem til Einerhagen. Hver dag. Fordi du kjenner naboene. Fordi ungene går sammen til skolen. Fordi planleggingen av sommerfesten allerede er i gang. Fordi du elsker å sitte på verandaen en sein sommer kveld og høre dempet saksofon fra den andre siden av gårdsplassen. Fordi Einerhagen er mer enn stedet der du bor. Det er her du kjenner at du lever.

”Hei” står det i trappeoppgangen. ”Hei” fra unge og eldre, fra kollegaer og skolekamerater, fra hun som kom på døra i forrige uke for å låne sukker. I Einerhagen vi sier hei. Klart vi gjør.

 

 
Hovedinnkjøringen til boligområdet vil være fra Ærfuglvegen.

Aktuelt

27. juni 2018

Nå er planforslagene lagt ut for offentlig gjennomsyn. Du finner dem på knappene under:

 

6. desember 2016

Takk for oppmøte på naboskapsmøtet på Mortensnes Skole 06.12. Med bakgrunn i møtet vil det bli gjort noen justeringer i plangrunnlag og illustrasjoner. Oppdatert presentasjon og illustrasjoner legges ut i uke 50.

 

 
 

Ta gjerne kontakt med oss

 
Navn *
Navn

Einerhagen er et boligprosjekt i regi av Einerhagen AS. Selskapet eies av Arnestedet AS og Tromsø kommune.

Odd Harald Eriksen

Prosjektleder Eiendom

Tlf: 976 98208

odd.harald@arnestedet.no